Kontakt

Hej!

Jag som driver Hemkunskapen.se heter Carl-Johan. Kul att du hittat hit! Jag startade sidan för att jag har ett stort intresse för allt som har med privatekonomi, boende och investeringar att göra. Min önskan är att sprida information och inspiration till fler och förhoppningsvis hjälpa till med en del lättfattade svar på komplicerade frågor. Hoppas du tycker det med.

För tydlighets skull vill jag påpeka att jag endast är en glad och mycket intresserad amatör inom dessa områden. Jag besitter ingen formell utbildning inom finans, juridik etc. Inget som skrivs här på sidan ska tas som investeringsråd. Ta alltid dina egna beslut, särskilt när det gäller hur du väljer att investera dina pengar.

Hemkunskapen.se är 100% gratis för dig. Några av länkarna på sidan är kopplade till samarbetsprogram som gör att jag få en liten ersättning om du klickar dig in på dem och köper något. Du gör helt som du vill och kan såklart låta bli, men jag blir glad om du använder länkarna och det hjälper mig driva sidan vidare.

Har du några frågor eller önskemålen att tas upp på bloggen blir jag väldigt glada för ett mail eller en kommentar. Jag gör mitt bästa för att svara så snart jag kan.

Kör hårt!

Carl-Johan